Individuele coaching

Met individuele coaching werk ik doelgericht aan een coachvraag. Het vinden van de juiste work-life balans, omgaan met stress, conflicthantering of overtuigend leren leidinggeven. We zoomen in op gedrag en overtuigingen en vergroten je zelfbewustzijn. Samen creëren we inzichten, stellen betekenisvolle doelen en geven richting aan jouw reis op weg naar innerlijk geluk en zakelijk of sportief succes.
Het leven is een grote reis met uitdagingen en obstakels die we allemaal moeten overwinnen. Soms lijkt het alsof alles tegenzit en kunnen we ons overweldigd voelen door de moeilijkheden die op ons pad komen. Het vermogen om deze tegenslagen te doorstaan en veerkrachtig te blijven, is essentieel voor persoonlijke groei en succes.

Leven naar je kernwaarden

Het is van onschatbare waarde voor ons welzijn en onze relaties om emoties te herkennen en behoeften te begrijpen. Door te leren voelen en behoeften te herkennen, kunnen we beter begrijpen en communiceren wat we nodig hebben. Dit stelt ons in staat om een leven te leiden dat overeenkomt met onze diepste verlangens en waarden.

Leven naar je kernwaarden betekent handelen in lijn met wat voor jou echt belangrijk is. Bewuste keuzes maken die overeenstemmen met je diepste overtuigingen en waarden. Dit leidt tot meer voldoening, authenticiteit en welzijn in je leven.

Werkwijze

Met individuele coaching begeleid ik je in een persoonlijk ontwikkelingsproces. We werken één-op-één samen om specifieke doelen te identificeren, obstakels te overwinnen en persoonlijke groei te bevorderen.
Ik help je om uit te vinden wie je echt bent. Voor welke waarden je staat. Vanuit welke overtuigingen en drijfveren je leeft. Vanuit die zelfreflectie werken we aan jouw missie of droom. Je stelt nieuwe doelen die je helpen om het beste uit jezelf te halen en effectiever te functioneren. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Resultaat

Het resultaat van coaching wordt al snel zichtbaar. Je zult rust ervaren in het delen van je vragen en er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten. Over jezelf en je omgeving. Je leert steeds beter voelen en je behoefte uitspreken. Langzaam zet je je inzichten om in een stappenplan met nieuwe doelen. Spanning en stress maken plaats voor vertrouwen en je ervaart weer meer plezier in wat je doet. Vanuit dat nieuwe geluk ben je succesvoller in de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Zo coach ik

Jij vertelt me jouw verhaal. Waar je naartoe wilt. Je bepaalt het tempo van je eigen reis. Ik creëer slechts vertrouwen tussen ons en help je richting geven, niet meer dan dat.

Mijn stijl is empathisch met een zakelijk karakter. In 8-10 sessies werk ik samen met jou aan het verbeteren van jouw performance. Ik werk met creatieve opdrachten en wissel humor en onverwachte interventies af om je uit te dagen en te motiveren.

“Succes is het voortdurend gelukkiger worden en het gestaag realiseren van doelen die de moeite waard zijn.”

- Deepak Chopra

FAQ's

Voor wie is individuele coaching bedoeld?
Individuele coaching is geschikt voor iedereen die persoonlijke groei en professionele ontwikkeling nastreeft. Ik coach professionals in elke fase van hun carrière en werk graag met mensen die bereid zijn om te investeren in zelfreflectie, groei en het behalen van hun doelen.

Een coachtraject bevat gemiddeld 8-10 sessies met een tussenpoos van 2-3 weken. Een coachsessie duurt gemiddeld 75 minuten. Ik houd altijd rekening met een uitloop naar 90 minuten.

Met een individueel coachtraject investeer je in je toekomst. Ik werk met een tarief van €150,00 (incl. btw) per sessie voor particulieren. Voorafgaand aan een coachtraject vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Individuele coaching kan ook worden aangeboden en vergoed door de werkgever. Indien gewenst vindt er ook een driehoeksgesprek met de leidinggevende plaats. Voor coaching en gesprekken via een zakelijke factuur reken ik met een uurtarief van € 150,00 (excl. btw).
Wanneer ik meerdere professionals binnen één organisatie coach, kunnen er afspraken gemaakt worden voor een incompany tarief. Neem hiervoor contact met mij op.

Individuele coaching vindt plaats in een geschikte ruimte waar we samen rustig kunnen werken. Dit kan zijn bij jou incompany of in een externe coachruimte.