Business coaching

Als business coach ondersteun ik ondernemers met zakelijke uitdagingen in hun bedrijf, zoals talent management, teamontwikkeling, persoonlijk leiderschap of het schrijven van een bedrijfsplan. Mijn ervaring in het bedrijfsleven biedt een ideaal klankbord voor ondernemers die graag een kritische en externe blik hebben op hun operatie. We identificeren verbeterpunten en groeikansen, wat resulteert in duurzaam succes.

Je bedrijf groeit, en nu?

Je bent een gedreven ondernemer wiens bedrijf is uitgegroeid tot een goed lopende onderneming.
Met de groei en het succes komen nieuwe uitdagingen. Je staat voor de taak om je groeiende team effectief te leiden, terwijl je tegelijkertijd de cultuur van je bedrijf wilt behouden.
Het wordt steeds moeilijker om alle ballen hoog te houden. Je bent op zoek naar de juiste koers voor je bedrijf te midden van de snel veranderende omstandigheden.
business_coaching_1_800
business_coaching_2_800

Sparringpartner

Raadgever, adviseur, collega, mentor. Soms wil je gewoon even sparren. Een frisse, externe blik op de uitdagingen als ondernemer in jouw bedrijf.

Hoe haal je talent binnen en hou je medewerkers betrokken? Hoe laat je teams effectiever samenwerken? En hoe zit het met jouw eigen leiderschap in de organisatie? Kun je loslaten en blindelings vertrouwen op je team?

Lukt het je om echt na te denken over jouw toekomst als ondernemer? Zowel zakelijk als privé?

Business coaching in de praktijk

Ik bied persoonlijke ondersteuning, geef feedback en strategische begeleiding.
We werken één-op-één of in de zakelijke context van een management team samen om specifieke uitdagingen in jouw organisatie aan te pakken.
Dit kan zijn in de vorm van coaching, trainingen of een serie gesprekken, waarin we op regelmatige basis klankborden.
ErikJan_BuroReijenga_RebekkaMell_013 copy

FAQ

Voor wie is business coaching geschikt?

Business coaching is geschikt voor iedere ondernemer of eindverantwoordelijke die de prestaties van zijn bedrijf wil verbeteren. Je hebt een groot zelfreflecterend vermogen, staat open voor nieuwe inzichten van buitenaf en hebt de ambitie om te groeien als bedrijf en als leider.

Als business coach ontwikkel ik een vertrouwensband en werk nauw met je samen. Ik ben flexibel beschikbaar en bereikbaar wanneer jij me nodig hebt. Ik werk met een tarief van €150,00 per uur (excl. btw). Voorafgaand aan de samenwerking vindt een kennismakingsgesprek plaats. Deze is kosteloos en vrijblijvend.